Načini plačila in dostava naročila

Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja Nikki world (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 040 473 409 Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. Ob oddaji naročila se bodo uporabniku izpisali podatki za nakazilo. Uporabnik mora celoten znesek naročila poravnati v dveh delovnih dneh, sicer se naročilo smatra za preklicano. Po prejemu plačila začne veljati rok za dobavo izdelkov.
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa
  • preko PayPal

Dostava naročila

Izdelki bodo po uspešno oddanem naročilu, izdelani v roku 3-5 delovnih dni, na vaš naslov pa bodo dostavljeni od 1 do maksimalno 3 delovnih dni preko Pošte Slovenije. V primeru daljšega dostavnega roka bomo z vami osebno stopili v stik prek vašega e-naslova, ki ste ga vnesli ob nakupu in se dogovorili o možnostih dostave.

Izdelki ne vključujejo stroškov odpošiljanja, obračunani so ob koncu vašega naročila.

Če želite izdelek osebno prevzeti, imate na voljo možnost izbire »osebni prevzem«, kjer stroški odpošiljanja ne bodo obračunani.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za poznejši prevzem.

Če kupec blaga ne prejme v nekaj dneh od odpošiljanja, o tem nemudoma obvesti ponudnika.

Ponudnik v tem primeru ugotovi vzroke in o tem obvesti kupca.

Koliko znašajo stroški dostave?

Strošek poštnine je odvisen od zneska naročenih izdelkov.

  • Za naročila do 10€ znaša poštnina 3,5€.
  • Za naročila od 10€ do vključno 50€ znaša poštnina 3,9€
  • Za naročila nad 50€ je poštnina brezplačna.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?

Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.

Osebni prevzem

Izdelek je možno osebno prevzeti v Velenju, Trg Mladosti 2, PC Jaki v dopoldanskem času oz po dogovoru na 040/473-409 ali info@nikkiworld.si.

Poškodbe pri dostavi

Kupec naj pri prevzemu pošiljke pregleda njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke kupec opozori prodajalca na info@nikkiworld.si.

Velenje, 02. 10. 2023